Om VitaePro Plus Kosttilskudd

VitaePro har blitt NY og enda BEDRE! VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd med over 100 000 brukere i Norden. VitaePro Plus inneholder nå i tillegg til ingredienser for muskler og leddbrusk også energivitaminet B12 som blant annet bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Bestill VitaePro Plus abonnement og få første forsendelse […]

VitaePro har blitt NY og enda BEDRE!

VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd med over 100 000 brukere i Norden. VitaePro Plus inneholder nå i tillegg til ingredienser for muskler og leddbrusk også energivitaminet B12 som blant annet bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Bestill VitaePro Plus abonnement og få første forsendelse til halv pris – 2 måneders forbruk for kun 174 kr pluss 39,50kr i porto – levering direkte hjem – ingen bindings- eller oppsigelsestid! Tilbudet gjelder kun nye kunder.

Ingredienser med dokumentert effekt

VitaePro Plus inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:

  • MUSKLER
    VitaePro Plus inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.
  • BRUSK
    VitaePro Plus inneholder vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon.
  • REDUSERER TRETTHET
    Nå med vitamin B12, samt vitamin C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.
  • IMMUNSYSTEM
    Nå med vitamin B12 samt vitamin C, D og selen som bidrar til immunsystemets normale funksjon.
  • HJERTE
    VitaePro Plus inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. Dokumentert effekt på hjertets normale funksjon ved 250 mg EPA og DHA per døgn.
  • BESKYTTER CELLENE
    VitaePro Plus inneholder antioksidantene selen samt vitamin C som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.